Over ons

Wij stellen ons graag aan u voor


Sandra Raaijmakers en Rob de Mol zijn samen de drijvende kracht achter Raaijmakers & de Mol Advies. Wij zijn uw vaste aanspreekpunt in onze dienstverlening. Of het nu gaat over uw hypotheek of over uw verzekeringen, wij zijn degene die u hiermee van dienst zijn. Persoonlijk contact staat bij ons hoog in het vaandel.

Om dit persoonlijk contact aan u te waarborgen werken Sandra en Rob op afspraak, zodat wij ook alle tijd voor u hebben. Dit doen wij het liefst bij u thuis, in uw eigen vertrouwde omgeving, maar kan ook op één van onze locaties in de regio. Wij hebben spreekkamers aan huis in Heeswijk-Dinther en Milsbeek maar ook een spreekkamer in Boekel. Dit alles om het u makkelijk te maken!

Waarom Raaijmakers & de Mol Advies?

  • Persoonlijk contact met uw vaste adviseur
  • Ruim 25 jaar ervaring
  • Onafhankelijk advies afgestemd op uw persoonlijke situatie
  • Wij laten elk advies onderwerpen aan een kwaliteitscheck. Dit zodat u er zeker van bent dat ons advies voldoet aan alle wet- en regelgeving
  • Wij zijn goed bereikbaar: Ons kantoor is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 09.00 tot 17.00 uur, voor noodgevallen altijd bereikbaar 24/7. Afspraken in de avond mogelijk

Rob over Sandra:

Sandra is een bevlogen en betrokken persoon die alles in het werk zal stellen om uw hypotheek of verzekeringspakket naar wens samen te stellen. Hierbij maakt zij gebruik van de kennis die zij de afgelopen jaren heeft opgedaan bij een grote bank alsmede bij een tweetal financieel advieskantoren. Geen enkele uitdaging gaat zij uit de weg. Hypotheekadvies voor u als starter of doorstromer of het regelen van de hypotheek bij echtscheiding, bij Sandra bent u hiervoor aan het juiste adres. Sandra is gediplomeerd volgens de geldende wet- en regelgeving. Daarnaast is zij Financieel Planner: lees hier méér!

Sandra over Rob:

Rob is een loyale man op wie u kan bouwen. Hij is erg gedreven en zal er alles aan doen om voor zijn klanten de beste oplossing te zoeken. Rob is altijd op de hoogte van wat er speelt in de branche en is daarom de aangewezen persoon om u te helpen bij complexe zaken. Rob is specialist in verzekeringen voor zowel particulieren als zelfstandigen. Daarnaast is Rob erkend en gediplomeerd als hypotheek adviseur en dat maakt hem de perfecte sparringpartner voor uw hypotheek: lees hier méér!

Sandra Raaijmakers

Sandra Raaijmakers

Adviseur
Rob de Mol

Rob de Mol

Adviseur